Skillinge-Ystad

Lördag 3/5: Tredje etappen tar oss mestadels längs vackra Skåneleden från Skillinge till målet, storslagna Ystads Saltsjöbad. Självfallet blir det sightseeing längs vägen, bland annat Dag Hammarskjölds Backåkra och framför allt Ales Stenar. Väl framme vid Saltan dyker vi ned i spat för att fira våra bragder, och efter en avslutande tvårättersmiddag sover vi  ut i sköna sängar.

Hotellet ger alla möjligheter till avslappning och återhämtning – och glittret i själen får sig en rejäl påfyllning när man står vid havskanten och blickar ut över det dånande havet med den stora hotellbyggnaden i ryggen. Vill man ha lugnare vatten omkring sig finns det mängder av olika pooler i spa:t som kan tillfredsställa de behoven.

Sugen på mer löpning? Söndagen rekommenderas en runda i Ystads sandskog, eller varför inte bara dega i spa:t – entrén gäller fram till kl. 15. Gör ett besök i vilstolarna som står på front row inför havets skönhet. Eller lägg dig i en av himmelssängarna och slumra en stund. Välbehövligt efter en distans på ca. 39 km.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s